Onze partners

Samenwerkingen voor een ultieme reiservaring

Dit zijn onze partners

Nordic heeft verschillende partners, waarmee wij samen een complete reiservaring aan jou kunnen bieden.

Van een goede voorbereiding tot de meest unieke ervaringen ter plaatse; op deze pagina lees je wie onze partners zijn en waarom.

Surviking

De kleding die jij nodig hebt op reis, gebruik je vaak maar zelden. Met name de items die minder vaak gebruikt worden in het dagelijkse leven kun je beter huren dan kopen, denk aan een warme donsjas, een waterdichte hardshell jas of wandelstokken. Wel zo duurzaam én goed voor de portemonnee.
In samenwerking met Surviking zijn er verhuurpakketten samengesteld die passen bij jouw avontuur! De pakketten van Surviking bestaan uit Premium Outdoor merken en zijn met zorg gecontroleerd en onderhouden.

Bever

Wat neem je mee op vakantie? Goede kleding, schoenen en reisaccessoires zijn belangrijk voor een actieve vakantie. Bij Bever ben je altijd verzekerd van een goed advies en hoge kwaliteit. Als je op reis gaat met Nordic, ontvang je een persoonlijke kortingscode!

Allianz verzekeringen

Bij een goede voorbereiding op jouw reis hoort een goede reisverzekering. Heb je zelf geen doorlopende reisverzekering? Dan helpen wij je graag. Onze verzekeringen sluiten wij af via Allianz, die al meer dan 50 jaar mensen goed verzekerd op reis helpt.

Quick Parking

Met eigen vervoer naar de luchthaven? Parkeer je auto veilig en voordelig dicht bij de luchthaven van Schiphol via Quick Parking. Zo ben je altijd zeker van een parkeerplaats en een goede prijs.

Keurmerken

Nordic is aangesloten bij gerenommeerde keurmerken, zoals de ANVR, het Calamiteitenfonds en GFG Garantiefonds reizen. Zo garanderen we dat jouw reis volgens de standaardnormen wordt uitgevoerd.

Corendon hotel & vluchten

Wil je niet ’s ochtends ver hoeven te reizen voordat je vanaf Schiphol gaat vliegen? Slaap dan in het Corendon hotel, dicht bij de luchthaven.
Wanneer je in de winter naar Lapland reist, vlieg je met onze partner Corendon.

Explore The North

Johan & Sara hebben in 2005 Explore The North opgericht in Zweden. Inmiddels zijn zij trotse eigenaren van drie lodges in de wildernis van Zweeds Lapland. Deze samenwerking zorgt al jaren voor unieke ervaringen van Nordic klanten!

Hurtigruten

Nordic is als internationaal vertegenwoordiger van Hurtigruten jouw specialist voor deze unieke zeereis. Het specialisme van deze rederij past perfect bij het specialistische product dat Nordic aanbiedt. De ideale samenwerking dus!

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox