Incentivereis naar Scandinavië

Organiseer een bedrijfsuitje naar Scandinavië

En til jouw teambuilding naar een hoger niveau

Versterk de samenhorigheid binnen je bedrijf door middel van op maat gemaakte teambuilding activiteiten in het adembenemende Scandinavië. Laat de dagelijkse kantooromgeving achter je en ontdek samen met je collega’s de ongerepte natuur tijdens een outdoor teambuilding avontuur. 

Een bedrijfsincentive is een bewezen effectieve manier om medewerkers te motiveren. Een gemotiveerde medewerker die met plezier aan het werk gaat is vaak loyaler en bereid om net dat stapje extra te zetten. Til de incentive van jouw bedrijf naar een hoger niveau en laat de magie van het Hoge Noorden haar werk doen. Ga samen opzoek naar het noorderlicht in Lapland, ontdek vulkanen en geisers in IJsland of laat je verrassen door de veelzijdigheid van de Scandinavische steden.

Watervallen-Naar-IJsland-met-Nordic-©Benny-Petak-1-800x533

Waarom met Nordic op incentivereis?

  1. Geen tijdverlies: Wij vliegen rechtstreeks naar het Hoge Noorden vanuit Brussel en Amsterdam.
  2. Exclusieve overnachtingen: We werken exclusief samen met kleinschalig, lokale partners. Dit maakt je incentive nóg specialer!
  3. Unieke ervaring: Wij zorgen voor een programma dat volledig op maat gemaakt is van jouw bedrijf. Deze reizen zijn uniek in hun soort, want elke groep is anders. “Once in a lifetime”-ervaring gegarandeerd.
  4. Zorgeloos genieten: Hotels boeken, conferentieruimtes regelen, activiteiten organiseren: onze specialisten nemen de praktische zaken van het organiseren van een incentive uit handen.
  5. Expertise: Een team van specialisten met diepgaande kennis over de bestemmingen stelt jouw programma samen.

Organiseer jouw incentive naar:

Incentive Lapland

De perfecte teambuilding? Aan de activiteiten zal het zeker niet liggen: scheur met sneeuwscooters door besneeuwde bossen, maak een huskytocht en wandel over bevroren meren. In Lapland worden herinneringen voor het leven gecreëerd.

Incentive IJsland

Ontdek hoe jouw incentivereis naar het land van ijs en vuur eruit kan zien. Als bedrijfsuitje vulkanen bewonderen, een gletsjerwandeling maken of ontspannen in de Blue Lagoon? Deze incentive wordt nooit meer vergeten.

Incentive stedentrip

Scandinavische steden zijn de perfecte combinatie van cultuur, natuur en gastronomie. Ontdek de verschillende wijken in Stockholm en laat de architectuur je verrassen in Oslo. Wedden dat er nog heel wat jaren wordt nagepraat over deze stedentrip met collega’s?

"De reis verliep zelfs beter dan de stoutste verwachtingen. Vlekkeloze organisatie en fantastische ervaring! Alle leden van onze groep (22 deelnemers) waren in de wolken."

Frank v. E. van NFCB

"Ons team beleefde een prachtig avontuur dankzij de goede organisatie van Nordic. Sterke aanrader!"

Barbara R. van Leaseline

"Nordic heeft zijn uiterste best gedaan om onze reis onvergetelijk te maken!"

Joyce F. van Innomedio

Deze specialisten organiseren jouw incentive tot in de puntjes

Jente Seps

Team Incentives

"Hi! Ik ben Jente. Fietsen, voetballen, skiën en nog een handvol andere hobby’s, zolang er na de inspanning maar voldoende ontspanning komt. Een frisse pint gaan drinken of lekker uit eten gaan horen hier zeker bij. Verre landen ontdekken met de rugzak is dan weer mijn hoogtepunt van het jaar!"

Nathalie Brabant

Team Incentives

"Hallo, ik ben Nathalie. Buiten mijn passie voor reizen, ben ik gek op een spannend boek met een goed glas erbij. Ik hou van een wandeling of een fietstochtje met mijn gezin of vrienden en van een goed feestje."

Silke De Schepper

Travel Designer Groups & Incentives

Jade Van Lierde

Support Agent Groups & Incentives

Aanvraag incentive

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox