Verzekeringen Allianz Global Assistance

Goed verzekerd op reis

Voorkom vervelende situaties en bescherm jezelf tegen onverwacht hoge kosten met een goede verzekering. Kies je voor een reis- of annuleringsverzekering bij Nordic? Dan wordt deze voor jou afgesloten bij Allianz Global Assistance. Om deze tijdelijke verzekeringen te mogen afsluiten dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Klik hieronder op ‘verzekeringskaart’ en ‘voorwaarden’ om het informatiedocument over de desbetreffende verzekering te zien en de algemene voorwaarden per verzekering te bekijken.

Reisverzekering Europa

Reisverzekering Wereld

Deze verzekeringen kunnen alleen voorafgaand aan de reis worden toegevoegd. Op de dag van vertrek of ter plaatse is dit niet meer mogelijk via ons.

Annuleringsverzekering

De Kortlopende (Allrisk) Annuleringsverzekering dient binnen 14 dagen na boeken van de reis te worden afgesloten. Voor reizen met vertrek binnen de dertig dagen na boeking dient de polis afgesloten te worden op de datum van boeking.

Let op: Nordic mag volgens de IDD-wetgeving verzekeringspolissen afsluiten tot € 200 per persoon, per polis. Voor de verzekering ‘Kortlopende Annuleringsverzekering’ betreft het reissommen tot ongeveer € 2667 per persoon. Is de reissom hoger, dan verwijzen wij je door naar Allianz Global Assistance.

Minimum premie per polis: € 15.

Indien je een eigen verzekering hebt, ben je zelf verplicht te verifiëren of deze de inhoud van het activiteitenpakket dekt.

In dit document vind je de verzekeringen terug in een handig overzicht. De volledige voorwaarden vind je in de bovengenoemde documenten.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox