Expeditie reizen

Unieke zeereizen langs Spitsbergen, Groenland, Antarctica, Canada & Alaska

Op expeditie reis met Nordic

Échte wereldreizigers willen minstens één keer in hun leven de poolgebieden bezoeken. Naar Spitsbergen om ijsberen, walvissen en walrussen te spotten. Groenland verkennen, met z’n kilometers brede gletsjers en ijsbergen die zo groot zijn als kathedralen. Of wat dacht je van een expeditie in de woeste natuur in Alaska, Canada of IJsland? Misschien heb je wel de ultieme droom om eens voet aan land te zetten op Antarctica, het eindeloze witte continent?

Een expeditie reis met Nordic bevat het allemaal. Als internationaal vertegenwoordiger voor Hurtigruten zijn we dé specialist om jouw unieke zeereis te verzorgen. Met onze jarenlange ervaring op deze uitzonderlijke bestemmingen zijn we jouw ideale begeleider voor het maken van de juiste keuze in bestemming, programma, schip of kajuit.

Extra redenen om met ons te reizen:

  • Kennis: we kennen onze bestemmingen en de schepen zeer goed en blijven investeren om up to date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen
  • Betrouwbaar: als jarenlange vertegenwoordiger van Hurtigruten hebben we direct contact met de rederij
  • Uitgebreid reisadvies: we staan je graag bij met het uitkiezen van de juiste reis, bereiden alles voor en bezorgen je alle informatie en tips die je nodig hebt
  • Professionele ondersteuning: je kan steeds rekenen op onze hulp zowel voor, tijdens of na de reis. Na meer dan 15 jaar kent de reissector weinig geheimen voor ons

Ontdek onze bestemmingen

Antarctica

 

Antarctica: het mysterieuze, witte continent aan het zuidelijkste topje van de wereld. Overkapt door ijs en omringd door koude stromingen strekt Antarctica zich oneindig ver uit. De natuur heerst hier nog: ze is er ruw en onaangetast door de mens.

Groenland

 

Ga mee op avontuur tussen kolossale ijsschotsen, bergen en fjorden en ontdek zo het grootste eiland ter wereld. Groenland is voor tachtig procent bedekt met een dikke ijslaag, maar in de ijsvrije gebieden krijg je een prachtig landschap te zien met kleine dorpjes in groene valleien.

IJsland

 

IJsland, ook wel ‘het land van vuur en ijs’ genoemd, is een land vol contrasten. Gletsjers, vulkanen en warmwaterbronnen creëren een landschap als geen ander. De variatie in uitzichten is immens en keer op keer lijkt het alsof je in een ander land bent terechtgekomen.

Spitsbergen

 

“Verlaten, mysterieus en extreem”. Zo kan je Spitsbergen, het grootste eiland van de Svalbard archipel, beschrijven. De natuur van Spitsbergen is ruig, puur en heel uiteenlopend.

Canada & Alaska

 

Reis mee langs uitgestrekte bossen, imposante rivieren, immense ijsbergen, betoverende steden en authentieke nederzettingen. Hier kan je wildlife spotten naar hartenlust: je vindt hier een grote variatie aan zeevogels, walvissen, arctische vossen, beren en dolfijnen.

Maak een persoonlijke afspraak

Anina Wiggers

Teamlead Winter & Travel Designer

"Hi, ik ben Anina. Het Hoge Noorden heeft mijn hart gestolen! Adrenaline, kaneelbroodjes, ijsberen, rustige pistes, prachtige natuur, husky’s; hier vind je het allemaal. Met veel passie en plezier help ik je verder bij het vastleggen van jouw droomreis."

Neem contact met ons op voor meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox