Ontdek IJsland

Waarom kiezen voor een expeditie reis naar IJsland?

IJsland, ook wel ‘het land van vuur en ijs’ genoemd, is een land vol contrasten. Gletsjers, vulkanen en warmwaterbronnen creëren een landschap als geen ander. De variatie in uitzichten is immens en keer op keer lijkt het alsof je in een ander land bent terechtgekomen. Van uitgestrekte zwarte zandwoestijnen tot diepe rivierkloven en groene heuvels. In IJsland zal de ruwe, ongerepte natuur je niet gauw vervelen!

Echte arctische expeditie

Met onze expertise in arctische wateren krijg je de echte ziel van IJsland te zien.

Unieke natuurfenomenen

IJsland toont je, in een steeds wisselend landschap, hoe dramatisch en ruig de natuur kan zijn.

Dichtbij de prachtige natuur

We brengen je dichtbij vulkanen en gigantische watervallen. Ontdek dit land van contrasten, waar gletsjers en warmwaterbronnen elkaar afwisselen.

Duurzaamheid

Respect voor onze planeet dragen we hoog in het vaandel. We steunen daarom de lokale bevolking en beschermen het dierenleven.

"IJsland, waar ijs en vuur elkaar ontmoeten"

IJsland 11 dagen MS Fram MS Maud

Rondom IJsland in 11 dagen

Mystieke bergen, machtige geisers en desolate dorpjes: tijdens deze expeditie naar IJsland rijgen de hoogtepunten zich aan elkaar! In het spoor van de Vikings vaar je rond het volledige eiland, van de kosmopolitische hoofdstad tot afgelegen fjorden. Tel daarbij het gezelschap

IJsland 9 dagen MS Fridtjof Nansen

Rondom IJsland in 9 dagen

Altijd al gedroomd van een IJsland vol geheimzinnige mythes, ruige natuur en desolate dorpjes? In deze gevarieerde expeditie ervaar je het aan den lijve. In het spoor van de Vikings omvaar je het hele eiland, van de kosmopolitische hoofdstad tot ongerepte

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox