Levi Panorama Hotel

Levi Panorama Hotel

Het Panorama hotel ligt op een heuvel en biedt een prachtig zicht over de omgeving van Levi. Bij mooi weer kan je het Pallas-Ylläs Nationaal Park zien liggen. De gondellift naar het centrum is één keer per dag inbegrepen in je verblijf. Alle faciliteiten en kamers bevinden zich in het hoofdgebouw.

 

“Het Panorama hotel ligt op een heuvel en biedt een prachtig zicht over de omgeving van Levi”

Logeer op de piste

Dit hotel ligt op de berghelling van Levi Fell en biedt naast een weids uitzicht over Levi ook toegang tot de skipisten. Naar het centrum verplaats je je met de gondellift. De lift is open tot 18u in het laagseizoen en tot 21u in het hoogseizoen. Daarna kan je tegen betaling een shuttlebus nemen. Wie het graag iets actiever wil, kan de trap nemen die langs de heuvel loopt of de ski’s aanklikken en naar beneden skiën. Om hogerop te gaan, neem je de skilift.

Panorama Hotel Levi Ski Lapland
Levi Panorama Hotel Finland

Faciliteiten en kamers

Het Panorama hotel is modern en comfortabel. Er is een bar en er zijn twee uitstekende restaurants: “Panorama” en “Spiella”. De standaardkamers (29m²) zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, kluis, minibar, telefoon, tv, wifi, badkamer met douche en toilet en een sofa. De superiorkamers (33m²) zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, kluis, minibar, telefoon, tv, wifi, badkamer met douche en toilet, een sofa en een droogkast. Sommige kamers hebben ook een extra balkon. Op de bovenste verdieping is er een sauna van waaruit je een panoramisch zicht op de omgeving hebt. Na een actieve dag op de piste geniet je van een sauna “with a view”.

 

“Na een actieve dag op de piste geniet je van een sauna with a view”

Waarom Panorama Hotel?

  • Moderne en comfortabele kamers
  • Ligging op de top van een heuvel
  • Vrije maaltijdkeuze, twee restaurants en één bar in het hotel
  • Sauna met panoramisch zicht op de bovenverdieping
  • Vrije keuze activiteiten of Explore Pack

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox