Levikaira Blokhutten

Levikaira Blokhutten

Wil je samen met je reisgezelschap in een chalet in Levi verblijven? Dan zijn de Levikaira chalets een uitstekende keuze!

Centrale ligging

De chalets liggen op loopafstand van Levi. Door de uitstekende ligging heb je geen huurauto nodig: supermarkten, restaurants, bars, safarikantoren, skipistes, tracks om te sneeuwschoenwandelen of fatbiken… alles is te voet bereikbaar. De restaurants en supermarkten liggen op 0,5-1km en er is ook een skibushalte op 100m.

 

“De chalets liggen op wandelafstand van Levi”

Modern of authentiek?

De chalets zijn volledig opgebouwd uit hout. Je kiest voor een authentiek boomstammenchalet of een modern houten chalet. De chalets zijn twee onder één dak. Elk chalet bestaat uit een ruime woonkamer met haardvuur en uitgeruste keuken, badkamer met handdoeken, apart toilet, sauna, droogkamer en een aantal slaapkamers met bedlinnen. Er is een houtvoorraad voorzien zodat je elke avond kan nagenieten van de dag bij een warm haardvuur. In je verblijf zijn 2 skipassen inbegrepen. Splitsen jullie je op om een aantal momenten op de latten te staan? Of liever in groep? Deze passen helpen je al een eindje op weg!

 

“Je kiest voor een authentiek boomstammenchalet of een modern houten chalet”

moderne chalet in Fins Lapland
authentieke boomstammenchalet in Fins Lapland

Verschillende types

Je logeert in één van deze chalets:

 • Type LK3-4 silver pine & LK5-8 silver pine
  Dit chalet is geschikt voor maximaal 9 personen en heeft 4 slaapkamers en een slaaploft. De totale oppervlakte is 115m². De benedenverdieping is 65m² en heeft een open keuken en woonkamer, 1 slaapkamer, een apart toilet, een badkamer met 2 douches naast elkaar, een sauna en toilet. Op de bovenverdieping (50m²) bevinden zich 3 slaapkamers, een slaaploft en een apart toilet.
 • Type LK9-14 silver pine
  Dit chalet is geschikt voor maximaal 10 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 open slaaplofts. Het totale oppervlakte bedraagt 115m². De benedenverdieping is 65m² en heeft een open keuken en woonkamer, 1 slaapkamer, een apart toilet, een badkamer met 2 douches naast elkaar, een sauna en een toilet. Op de bovenverdieping (50m²) zijn er 2 slaapkamers en 2 slaaplofts.
 • Type LK17-20 modern pine
  Dit chalet is geschikt voor maximaal 10 personen en heeft 4 slaapkamers en een open slaaploft. De totale oppervlakte is 100m². De benedenverdieping is 70m² en heeft een open keuken en woonkamer, 2 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met 2 douches naast elkaar en een sauna. Op de bovenverdieping (30m²) zijn er 2 slaapkamers en een slaaploft, een apart toilet en een aparte douche.

Waarom Levikaira?

 • Goede ligging in Levi
 • Keuze tussen verschillende types chalets, allen met sauna
 • Twee skipassen inbegrepen
 • Vrije maaltijdkeuze
 • Vrije keuze activiteiten of Explore Pack
 • Veel privacy

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox