Bever

Alles wat je nodig hebt op reis

10% korting op jouw aankoop bij Bever

Voor al je reiskleding en accessoires

Voor een goede voorbereiding op jouw reis naar het Hoge Noorden, is het belangrijk dat je de juiste spullen hebt. Ben je van plan om veel te gaan wandelen? Zorg dan voor een goede wandeluitrusting met stevige wandelschoenen. Reis je in de winter naar bijvoorbeeld Lapland of IJsland? Dan is thermokleding een must!

Wij adviseren Bever voor professioneel advies en de beste producten. Bever is dé buitenwinkel van Nederland met het grootste outdoor assortiment. Voor functionele wandelkleding, comfortabele reiskleding, rugzakken, thermokleding en schoenen. Bij Bever vind je alles wat je nodig hebt op jouw avontuurlijke reis.

10% korting bij jouw boeking

Bever houdt van avontuurlijke reizen en wij vinden een goede voorbereiding op jouw reis belangrijk. Daarom kun je na het maken van een boeking jouw kortingscode opvragen, waarmee je 10% korting* krijgt bij Bever. Deze persoonlijke kortingscode kun je zowel online via bever.nl, of in de winkel gebruiken . Geef dan bij het afrekenen aan dat je een kortingscode wilt gebruiken.

*Bij een minimale besteding van €100

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox