Keurmerken

Aangesloten keurmerken

Zekerheid voor onze reizigers

Nordic is aangesloten bij gerenommeerde keurmerken. Deze bevestigen dat Nordic voldoet aan alle strengen eisen om deze keurmerken te mogen dragen.

Voor jou als reiziger betekent dit dat je vol vertrouwen een reis naar het prachtige Hoge Noorden kunt boeken. Lees onderstaand alles over onze keurmerken.

Nordic is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge voorwaarden en veiligheidseisen, waardoor jij als klant zeker bent dat wij als reisorganisatie daaraan voldoen. Dit zijn de zes belangrijkste pijlers van de ANVR, waar reizigers van verzekerd zijn:

– Eerlijke voorwaarden
– Je geld in goede handen
– Veilig reizen
– Kwaliteit voorop
– Verantwoord reizen
– Zekerheid bij klachten
Bekijk hier meer informatie over de ANVR.

Het Garantiefonds Reizen (GFG) is een verzekeringsmaatschappij die een verzekering tegen financieel onvermogen aanbiedt voor Nordic. Wij hebben zo’n verzekering afgesloten door lid te worden van GFG. Als reiziger ben je dan beschermd mocht Nordic failliet gaan. Dit is een Belgische verzekering, die óók geldig is voor reizigers die reizen via Nordic.nl.

Bekijk hier meer informatie over de GFG.

Het Calamiteitenfonds ontzorgt de reiziger door de extra kosten te betalen die ontstaan bij een mogelijke calamiteit op reis. Doordat Nordic is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, kan je als reiziger, zonder financiële consequenties weer terug naar huis terug keren indien nodig. Het Calamiteitenfonds keert niet uit wanneer een reis nog niet begonnen is, of wanneer een reiziger afreist terwijl de calamiteit al plaats heeft gevonden.

Bekijk hier meer informatie over het Calamiteitenfonds.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox