Vier kerst en oud & nieuw in Lapland

Beleef een magische kerstvakantie

Nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen, hoor je in de verte misschien de jingle bells al luiden. En waar kan beter je kerstvakantie doorbrengen dan in Zweeds of Fins Lapland? Door de rendieren en het dikke sneeuwtapijt raak je meteen in de kerstsfeer.

Korte dagen, sfeervolle lichtjes, rendieren in overvloed… waar kun je beter kerst vieren dan waar de kerstman woont? Kerst in Lapland is een beetje zoals Kerst uit de film: dikke pakken sneeuw op de bomen, dik ingepakt naar buiten gaan en binnen knus bij het haardvuur spelletjes spelen.

De kerstvakantie is het ideale moment om er met vrienden en familie tussenuit te gaan. Lapland is in deze periode ook uitermate geschikt voor kinderen. Onze Travel Designers vertellen je graag meer over de reizen die speciaal voor kinderen samen zijn gesteld.

Jouw kerst wordt nog specialer met een bezoek aan ’s werelds grootste kindervriend. Kerst in Lapland betekent eindeloos veel sneeuwplezier, de mooiste activiteiten en… een bezoek aan niemand minder dan de Kerstman in zijn woonplaats Rovaniemi. Vanuit de Valkea Lodge en Iso Syöte kun je een uitstapje maken naar deze beroemde plaats.

Sprookjesachtig Lapland spreekt tot de verbeelding. Wie weet, zie je wanneer ’s avonds in het groene noorderlicht wel de silhouetten van de Kerstman met zijn rendieren voorbij trekken in de lucht… Want in zo’n magische omgeving moet bijna alles wel mogelijk zijn!

Kerst 2024 in Lapland

De kerstvakantie is een populaire reisperiode. Want kerst in Lapland, wordt het nog specialer dan dat? Bezoek de woonplaats van de kerstman, ga op pad met zijn rendieren of neem een kijkje in zijn kantoor.

"In Lapland is het altijd gezellig, maar de kerstperiode heeft nog net iets extra. Dikke pakken sneeuw, de Kerstman, speciale kerstactiviteiten voor jong en oud... Met wat geluk maakt het noorderlicht je wintersprookje compleet!"

- Audry, travel designer

Al onze winterreizen naar Lapland:

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox