Groepsreizen op maat

Groepsreizen die volledig op maat gemaakt zijn, dat klinkt heel mooi. Nordic maakt die woorden ook waar. “Hoe?”, vraag je? Wij luisteren naar de noden en wensen van de groep en doen er alles aan om deze om te zetten in concrete reisplannen. Met de vriendengroep of met jouw vereniging het Hoge Noorden verkennen? Wij zorgen voor een tailor-made groepsreis, van begin tot einde. Op deze pagina krijg je al een voorproefje van wat onder andere mogelijk is.

Je kan een op maat gemaakte groepsreis aanvragen vanaf 20 personen. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Groepsreizen die volledig op maat gemaakt zijn, dat klinkt heel mooi. Nordic maakt die woorden ook waar. Wil je weten hoe? Op deze pagina vind je een overzicht van welke groepsreizen er bijvoorbeeld mogelijk zijn. Staat jouw perfecte groepsreis er niet meteen tussen? Neem contact met ons op, wij bekijken de mogelijkheden en helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor Nordic bij het samenstellen van je groepsreis?

  1. Specialistische kennis: onze specialisten kennen de bestemmingen door en door. Ze weten dan ook als geen ander hoe we jouw wensen kunnen omzetten in een concreet reisvoorstel.
  2. Lokale partners: Nordic werkt nauw samen met verschillende lokale partners op de bestemmingen. Die band maakt jouw ervaring nog unieker: we kunnen je garanderen dat je terechtkomt in de mooiste lodges en vakantiehuizen.
  3. Ervaring: onze jarenlange ervaring met de organisatie van groepsreizen is een van onze sterkste punten. Honderden tevreden reizigers gingen jou al voor, je bent dus zeker aan het goede adres.
  4. Direct contactpersoon: we zetten enorm in op goede, transparante communicatie. Je staat rechtstreeks in contact met een van onze travel designers, die er alles aan doet om een reis samen te stellen die past bij de volledige groep.

Op maat gemaakte reizen: voorbeelden

1. Yoga: yoga retreat naar Zweeds Lapland, met een yogaleraar als begeleider
2. Noorderlicht: het dansende licht bewonderen met Hurtigruten, met Dirk Draulans en de ere-voorzitter van Natuurpunt als begeleiders
3. Wandelen: de nationale parken van Zuid-Noorwegen al wandelend ontdekken, onder begeleiding van Nordic
4. Wandelen: Noorwegen, Zweden en IJsland al wandelend ontdekken met WSV Egmont, onder begeleiding van Nordic
5. Natuur: de fauna en flora van Spitsbergen, Groenland en Antarctica ontdekken, met een bioloog als begeleider
6. Wildlife: de Finse big five ontdekken, met een bioloog als begeleider
7. Oldtimers: door Zweden rijden met 40 Volvo oldtimers, onder begeleiding van Nordic
8. Lapland en Hurtigruten: het prachtige winterse vasteland combineren met een Hurtigruten zeereis onder begeleiding van Nordic
9. Expeditie: Spitsbergen en Groenland ontdekken, onder begeleiding van poolreiziger Dixie Dansercoer

Aanvraag groepsreis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox