Incentives in IJsland

Incentives in IJsland

Unieke ervaringen in een adembenemende omgeving

Wil je een unieke incentive voor jouw bedrijf organiseren en een teambuilding als geen ander aanbieden? In IJsland genieten jij en je team van uitzonderlijke landschappen en onvergetelijke excursies. Een verandering van omgeving kun je hier heel letterlijk nemen!

IJsland is een niet te missen bestemming voor natuurliefhebbers. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in het land van vuur en ijs met jouw team!

Reynisdrangar zwart zandstrand in IJsland tijdens een groepsreis met Nordic

Waarom op incentive naar IJsland?

  1. Geen tijdverspilling: profiteer van een rechtstreekse vlucht en zet in slechts drie uur tijd voet op het land van vuur en ijs!
  2. Unieke ervaring: geef de teamdynamiek een boost met meerdere groepsactiviteiten die je nergens anders kunt beleven dan in IJsland.
  3. Zorgeloos genieten: wij regelen alles tot in het kleinste detail. Op zoek naar accommodatie voor een grote groep? Heb je vergaderruimtes nodig? Wil je een onvergetelijke teambuilding organiseren? We horen graag alle wensen en stellen samen met onze lokale partners een gepersonaliseerd programma op.

Unieke activiteiten tijdens jouw incentive

Voorbeelden van onvergetelijke activiteiten

Tijdens een incentivereis naar IJsland word je omringd door prachtige landschappen. Je zult ook een reeks unieke activiteiten kunnen beleven, samen met je team. Ontspan in de warmwaterbron Blue Lagoon, bezoek de hoofdstad Reykavik, ga op excursie naar de natuurgebieden van de Gouden Cirkel, bezoek een ijsgrot… en er zijn nog veel meer mogelijkheden! Ons gepassioneerde team helpt je bij het vinden van de juiste incentive voor jouw bedrijf. Eén ding is zeker, deze reis zal niet snel vergeten worden!

Nationaal Park Thingvellir- in IJsland met Nordic
Walvissen in spotten in Islande tijdens een reis met Nordic
Blue Lagoon in IJsland tijdens een reis met Nordic
Ontdek de Gouden Cirkel

Ontdek met je team deze route vol hoogtepunten. Je bezoekt 3 uitzonderlijke natuurgebieden: Thingvellir National Park, Geysir geothermisch gebied en de Gullfoss-waterval. Je kunt de ongerepte natuur ontdekken, een geiser in actie observeren of een van de meest spectaculaire watervallen van het land bezoeken.

Dieren in het wild bekijken

Wat dacht je ervan om op excursie te gaan om walvissen te spotten? De IJslandse wateren wemelen van voedsel voor deze immense dieren en waardoor ze in de zomer hun weg hierheen weten te vinden. Je hebt dus een goede kans om er een te zien. Genoeg om magische momenten te creëren waardoor je deze zakenreis nooit zult vergeten.

Ontspanning bij de Blue Lagoon

De Blue Lagoon is een natuurlijk kuuroord gelegen in een oud lavaveld. De vele mineralen, silicaten en blauwalgen die er gevonden worden, geven het water een prachtige turquoise tint. De aangename temperatuur van het water maakt deze plek de ideale spot om te zwemmen na een lange dag. Ontspanning hoort er tenslotte ook bij!

Deze specialisten organiseren jouw incentive tot in de puntjes

Jente Seps

Team Incentives

"Hi! Ik ben Jente. Fietsen, voetballen, skiën en nog een handvol andere hobby’s, zolang er na de inspanning maar voldoende ontspanning komt. Een frisse pint gaan drinken of lekker uit eten gaan horen hier zeker bij. Verre landen ontdekken met de rugzak is dan weer mijn hoogtepunt van het jaar!"

Nathalie Brabant

Team Incentives

"Hallo, ik ben Nathalie. Buiten mijn passie voor reizen, ben ik gek op een spannend boek met een goed glas erbij. Ik hou van een wandeling of een fietstochtje met mijn gezin of vrienden en van een goed feestje."

Silke De Schepper

Travel Designer Groups & Incentives

Jade Van Lierde

Support Agent Groups & Incentives

Vraag vrijblijvend jouw incentive aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox