MS Spitsbergen

MS Spitsbergen is naar het Noorse eiland Spitsbergen vernoemd. Na een volledige verbouwing maakt MS Spitsbergen sinds 2016 deel uit van de Hurtigrutenvloot. Het schip beschikt  over gezellige en moderne lounges en kajuiten. 2 jacuzzi’s op het dek zorgen voor ontspanning in de vrije natuur. Het frisse Scandinavische design is een weerspiegeling van het brede kleurenpalet van de zee.

MS Spitsbergen vaart van september tot mei langs de Noorse kust, maar de wendbaarheid en de optimale afmetingen van het schip maken haar tevens zeer geschikt voor het verkennen van de polaire wateren.

Kajuiten

Aan boord kan je kiezen tussen binnen- en buitenkajuiten of suites met balkon. Heel wat kajuiten op dit relatief kleine expeditieschip beschikken over een dubbel bed.

Science Center

Het Science Center of wetenschapscentrum aan boord vormt een belangrijke ontmoetingsplaats. Hier kom je immers alles te weten over de regio’s die worden verkend tijdens de reis. Het expeditieteam geeft hier lezingen over tal van onderwerpen, maar je kan er ook een praatje maken met een van hen om extra vragen stellen.

Ontspanning

Na een dag vol nieuwe indrukken kan je heerlijk ontspannen in de Explorer lounge, de fitness ruimte, de sauna of op het buitendek waar je kan genieten van het uitzicht vanuit de hot tub.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox