Vind onze nieuwe collega en win!

Vind onze nieuwe collega en win een reischeque!

Ken jij iemand die een voorliefde heeft voor Scandinavië en die passie wilt delen met anderen? Help ons dan bij de zoektocht naar onze nieuwe collega! Deel onze vacatures met vrienden, familie, buren… en maak kans op een reischeque t.w.v. € 750!

Wie bij Nordic aan de slag gaat, komt terecht in een team waar natuurbeleving, authenticiteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Bij ons heerst een dynamische en warme sfeer onder collega’s. We zijn een bedrijf waar iedereen kan groeien, uitdaging kan vinden en vooral ook plezier kan maken. Want onze klanten blij maken, dat is voor ons pure passie. We hebben vier kantoren, waarvan een in Nederland (Utrecht), twee in Vlaanderen (Melle en Londerzeel) en een in Brussel. We bieden op vlak van werklocatie een goede balans tussen thuiswerk en samenwerken op kantoor met collega’s. Flexibiliteit vinden we geven en nemen, waarbij een goede balans tussen de behoeftes van de klant en je eigen werk/privéleven belangrijk is.

Hoe kan je winnen?

  1. Bekijk onze vacatures en deel deze met kennissen, vrienden, familieleden en buren waarvan jij denkt dat ze de ideale aanvulling voor ons team zullen zijn.
  2. Solliciteert jouw kennis bij ons? Zorg er dan voor dat jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer vermeld worden. Zo weten wij via wie de kandidaat de vacature ontdekt heeft en maak jij kans op een reischeque.
  3. Wij bekijken de sollicitatie en zoeken uit of er een match is tussen de kandidaat en Nordic.
  4. Als jouw kennis, vriend, familielid, etc., aangenomen wordt, ontvang jij een reischeque t.w.v. € 750!

Wie zoeken we?

Alles wat we bij Nordic doen kan teruggebracht worden naar het kernwoord van het bedrijf: passie.

  • Passie voor onze klanten en ons product
  • Passie voor kwaliteit
  • Passie voor werkplezier, eerlijkheid en teamsfeer
  • Passie voor onze ambities en ondernemerschap

Ken jij iemand perfect bij deze bedrijfswaarden past? Kom dan in actie en maak kans op een reischeque van maar liefst € 750.

Team Nordic

Denk je dat je de ideale kandidaat voor ons gevonden hebt?

Mis geen updates meer!

Ontvang bergen reisinspiratie in je mailbox en ontdek als eerste onze aanbiedingen