Tijdelijke actie Lapland

Gratis slapen en parkeren bij Schiphol

Profiteer van gratis parkeren en overnachten op Schiphol

Maak jouw reis nu nog specialer

Om het eerste jaar van Nordic op de Nederlandse markt te vieren kun je gebruik maken van een wel heel speciale actie. Je ontvangt wanneer je naar Winters Lapland vliegt vanaf Amsterdam een gratis overnachting in het Corendon Village Hotel, vlak bij Schiphol. Ook kun je jouw auto gratis parkeren op de parkeerplaats van Quickparking. Zo vertrek jij zorgeloos op de reis van je dromen!

Geef bij het maken van jouw boeking aan dat je hier gebruikt van wilt maken en dit wordt voor je in orde gemaakt!

Overnachten bij Schiphol

Laat jouw vakantie één dagje eerder beginnen. Zo vertrek je volledig ontspannen op vakantie naar magisch winter wonderland.

Vlakbij Schiphol parkeren

Je parkeert je auto eenvoudig, veilig en tijdelijk gratis op een parkeerplaats van Quick Parking! Zo hoeft niemand jou naar de luchthaven te brengen en je bent ook niet afhankelijk van het openbaar vervoer, wel zo prettig!
Blokhut-Nordic

Lodges in de wildernis

In de comfortabele lodges in de wildernis van Zweeds en Fins Lapland, ervaar je zodra je de deur uitstapt de meest unieke belevenissen. Spot het noorderlicht, laat je meevoeren door husky’s, bestuur een sneeuwscooter of maak een bijzondere sneeuwschoenwandeling. Het wonderlijke natuurschoon verrast hier steeds weer. Dit is een once in a lifetime ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Wintersport & unieke belevenissen

In de knusse dorpjes Äkäslompolo en Levi combineer je het beste van twee werelden: trek de wildernis is voor de mooiste tochten in de natuur waarna je in de middag een afdaling pakt op de skipiste. Sluit de dag af in één van de restaurantjes of barretjes!

Alle reizen naar Lapland

We vonden geen reizen die aan je zoekcriteria voldoen. Probeer het nog eens opnieuw door een nieuwe selectie te maken. Veel succes!

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox