Corendon

Hotel & vluchten

Corendon hotel & vluchten bij reis naar Winters Lapland

Overnachting bij een boeking naar Winters Lapland

Door onze samenwerking met Corendon Airlines en het Corendon Village hotel (dicht bij Schiphol) kunnen wij een onbezorgde reis naar Lapland aanbieden, die begint vanaf het moment dat je incheckt bij het hotel.

Overnachting in het Corendon Village Hotel

De vlucht naar Lapland vanaf Amsterdam vertrekt soms al vroeg in de ochtend. Om niet vroeg op te hoeven staan kun je tegen een scherp tarief een extra nachtje aan het begin van jouw vakantie plakken, in het luxe Corendon Village Hotel.

Even zwemmen, van de spa gebruik maken en smullen van het heerlijke buffet (tegen betaling) voordat je een fijne nachtrust tegemoet gaat. De volgende dag brengt de shuttle service je na een stevig ontbijt (inclusief) naar de luchthaven. Ook voor latere vluchten is dit natuurlijk een ontspannen begin van de vakantie!*

Rechtstreekse vlucht naar Kittilä & Rovaniemi met Corendon Airlines

Deze winter vliegt één Corendon vliegtuig speciaal voor Nordic naar Kittilä en Rovaniemi. Deze vlucht gaat rechtstreeks van Amsterdam naar Lapland. Zo sta je binnen drie uur in een compleet andere wereld.

Vanaf dit witte winter wonderland vlieg je een week later, met een berg aan nieuwe ervaringen en reisherinneringen, ook weer met Corendon Airlines terug naar huis.

*Wil je gebruik maken van een overnachting? Geef dit aan bij het maken van jouw boeking, zodat de prijzen voor jouw reservering kunnen worden nagekeken. Dan kan jij beslissen of je deze onbezorgde overnachting bij jouw reis wil boeken.

Overnachting, ontbijt en  transfer naar de luchthaven zijn inbegrepen.

Maak je gebruik van het gratis parkeren bij Quick Parking? Dan neem je de Quick Parking shuttlebus naar de luchthaven en stap je daar op de shuttlebus naar het Corendon Hotel. De volgende ochtend brengt de shuttle van het Corendon Hotel je ook weer naar de luchthaven.

Alle reizen naar winter wonderland

We vonden geen reizen die aan je zoekcriteria voldoen. Probeer het nog eens opnieuw door een nieuwe selectie te maken. Veel succes!

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox