Winter wonderland in Zweeds Lapland

Winter wonderland in Zweeds Lapland

Het noorden van Zweden behoort tot de regio die “Lapland” genoemd wordt. Lapland is de naam van het gebied dat de noordelijke delen van Noorwegen, Finland en Zweden omvat. Hier vind je bevroren meren, bossen met dikke pakken sneeuw, rendieren in het wild en noorderlicht! Je waant er je in een waar wintersprookje.

Ongerepte parel

Het bijzondere aan Zweeds Lapland? Het is er nog heel ongerept. Reizigers vinden hun weg sneller naar Fins Lapland, waar je ook gezellige wintersportdorpjes vindt.

Genieten van de rust in de Pinetree Lodge in Winters Lapland met Nordic

Verblijf in een charmante lodge...

…en ontdek winterwonderland op de mooiste manier.

Zweeds Lapland is minder toeristisch dan Fins Lapland en daardoor nog erg puur. Hoog boven de poolcirkel, diep in de wildernis is er geen enkele andere vorm van toerisme… Hier ontsnap je volledig aan de dagelijkse drukte. De koude temperaturen buiten vergeet je al snel door de warme ontvangst in de gezellige lodge. Warm even op aan het knetterende haarvuur of breng meteen een bezoekje aan de huskykennel van de lodge.

Alle winteractiviteiten en paden starten aan de lodge. Je stapt dus recht van de lodge de wildernis in.

Mag het wat meer zijn? Logeer dan in de boomtoppen, op het water of in een kamer van ijs…Verlanglijstjes worden hier heel wat ingekort!
Wil je graag verschillende regio’s van Lapland ontdekken op je reis? Kies dan voor een rondreis langs verschillende locaties en combineer zo het beste van wat Lapland te bieden heeft.

Treehotel in zweden met Nordic uniek logeren in Scandinavie
Noorderlicht boven een lodge in Lapland

Hoe kom ik in Zweeds Lapland?

Het Hoge Noorden is dichter bij dan je zou denken. We vliegen namelijk rechtstreeks vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Kittila in Fins Lapland, een vlucht van ongeveer 3 uur. Van hieruit neem je een transfer naar je accommodatie in Zweeds Lapland. Geen gedoe, geen zorgen, het genieten kan beginnen.

Blokhut-Nordic

Alle reizen naar Zweeds Lapland

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox