Meerdaagse huskytocht in Lapland

Meerdaagse huskytocht in Lapland

Lijkt het je wel wat om een aantal dagen door de Lapse wildernis te glijden met een hondenslee? Kies dan voor een meerdaagse huskytocht!

Wat?

In groepjes van 4 tot 8 personen en onder begeleiding van een ervaren gids trek je er 3 of 5 dagen op uit in de natuur. Je bestuurt je eigen hondenslee en voedert en verzorgt de honden zelf. Voor je het weet heb je een band opgebouwd met de enthousiaste viervoeters in je span. Overnachten doe je in authentieke trappershutten waar je het comfort van elektriciteit en stromend water inruilt voor een gezellige sfeer en een unieke setting.

Tijdens de tocht dring je verder door tot de Lapse wildernis. Je laat de dagelijkse drukte achter je en keert terug naar de essentie: vrijheid, natuurpracht en het leven in de natuur. Ook de kans op noorderlicht is erg groot.

 

“Je laat de dagelijkse drukte achter je en keert terug naar de essentie: vrijheid, natuurpracht en het leven in de natuur.”

Een onvergetelijk moment met de huskys in Lapland
Meerdaagse huskytocht in Lapland

Waar?

We hebben verschillende huskykennels geselecteerd met elk een geheel eigen identiteit en een specifiek aanbod. Van bijzonder kleinschalig in het uiterste noorden van Noorwegen, over een sportieve verkenning van alle uithoeken van Zweeds Lapland tot een heuse expeditie vanuit Finland.

Voor wie?

Deze huskytochten zijn ideaal voor avontuurlijke hondenliefhebbers. Om deel te nemen aan een meerdaagse huskytocht moet je over een goede conditie beschikken. Je moet minimaal 18 jaar zijn om een eigen hondenspan te besturen.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox